Life Coaching (ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ) To Life Coaching (Συμβουλευτική διαβίωσης) εστιάζει στο τι συμβαίνει τώρα στη ζωή ενός ανθρώπου, στο τι θέλει να αλλάξει στο άμεσο μέλλον και στους τρόπους μέσω των οποίων μπορεί να γίνει η μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη. To Life Coaching είναι μία μέθοδος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης που ακολουθεί ο Life Coach και ο συνεργαζόμενος και που σκοπό έχει να βοηθήσει το άτομο που το ζητάει, να αποκτήσει μία καλύτερη οπτική των θεμάτων που τον απασχολούν, να αναπτύξει τη συνειδητότητά του και να βρει λύσεις με θετικό προσανατολισμό στη ζωή του χρησιμοποιώντας ερωτήσεις και έναν ορθολογικό τρόπο προσέγγισης, εξετάζοντας αιτία και αποτέλεσμα. Μέσω της παραπάνω διαδικασίας, εξετάζονται οι διάφορες πτυχές της ζωής του ατόμου και οι επιλογές που κάνει, παρατηρούμε τα μοτίβα σε αυτές, εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους που τις επηρεάζουν και οργανώνουμε τις σκέψεις με σκοπό την επίτευξη επιθυμητών αλλαγών. Το Life Coaching είναι κατάλληλο επίσης για την εξέταση των βασικών σας αξιών και πεποιθήσεων και το πώς αυτές μπορούν να λειτουργήσουν προς το συμφέρον του ατόμου, στους βασικούς τομείς της ζωή του, είτε αυτό αφορά τα προσωπικά του, είτε τα επαγγελματικά του, είτε τις προσωπικές σχέσεις του. SKU6272 https://www.lifecoachhub.com/img/uploads/coachings/brandedthumbs/4287_1636101507.png?1636101507 Life coaching https://www.lifecoachhub.com/coach/emmanuel-chrysis Emmanuel Chrysis Emmanuel Chrysis is an experienced Accounting, management & IT expert. https://www.lifecoachhub.com/img/uploads/coaches/thumbs/Emmanuel-Chrysis.jpg
Emmanuel Chrysis shop-life-coaching SKU6272 Life Coaching (ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ) To Life Coaching (Συμβουλευτική διαβίωσης) εστιάζει στο τι συμβαίνει τώρα στη ζωή ενός ανθρώπου, στο τι θέλει να αλλάξει στο άμεσο μέλλον και στους τρόπους μέσω των οποίων μπορεί να γίνει η μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη. To Life Coaching είναι μία μέθοδος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης που ακολουθεί ο Life Coach και ο συνεργαζόμενος και που σκοπό έχει να βοηθήσει το άτομο που το ζητάει, να αποκτήσει μία καλύτερη οπτική των θεμάτων που τον απασχολούν, να αναπτύξει τη συνειδητότητά του και να βρει λύσεις με θετικό προσανατολισμό στη ζωή του χρησιμοποιώντας ερωτήσεις και έναν ορθολογικό τρόπο προσέγγισης, εξετάζοντας αιτία και αποτέλεσμα. Μέσω της παραπάνω διαδικασίας, εξετάζονται οι διάφορες πτυχές της ζωής του ατόμου και οι επιλογές που κάνει, παρατηρούμε τα μοτίβα σε αυτές, εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους που τις επηρεάζουν και οργανώνουμε τις σκέψεις με σκοπό την επίτευξη επιθυμητών αλλαγών. Το Life Coaching είναι κατάλληλο επίσης για την εξέταση των βασικών σας αξιών και πεποιθήσεων και το πώς αυτές μπορούν να λειτουργήσουν προς το συμφέρον του ατόμου, στους βασικούς τομείς της ζωή του, είτε αυτό αφορά τα προσωπικά του, είτε τα επαγγελματικά του, είτε τις προσωπικές σχέσεις του. https://www.lifecoachhub.com/img/uploads/coachings/brandedthumbs/4287_1636101507.png?1636101507

Life Coaching (ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ)

kind

Private

main Category

Life coaching

€180.00 EUR
RRP €200.00 EUR save 10%
ADD TO CART

Description:

To Life Coaching (Συμβουλευτική διαβίωσης) εστιάζει στο τι συμβαίνει τώρα στη ζωή ενός ανθρώπου, στο τι θέλει να αλλάξει στο άμεσο μέλλον και στους τρόπους μέσω των οποίων μπορεί να γίνει η μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη.

To Life Coaching είναι μία μέθοδος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης που ακολουθεί ο Life Coach και ο συνεργαζόμενος και που σκοπό έχει να βοηθήσει το άτομο που το ζητάει, να αποκτήσει μία καλύτερη οπτική των θεμάτων που τον απασχολούν, να αναπτύξει τη  συνειδητότητά του και να βρει λύσεις με θετικό προσανατολισμό στη ζωή του χρησιμοποιώντας ερωτήσεις και έναν ορθολογικό τρόπο προσέγγισης, εξετάζοντας αιτία και αποτέλεσμα.

Μέσω της παραπάνω διαδικασίας, εξετάζονται οι διάφορες πτυχές της ζωής του ατόμου και οι επιλογές που κάνει, παρατηρούμε τα μοτίβα σε αυτές, εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους που τις επηρεάζουν και οργανώνουμε τις σκέψεις με σκοπό την επίτευξη επιθυμητών αλλαγών.

Το Life Coaching είναι κατάλληλο επίσης για την εξέταση των βασικών σας αξιών και πεποιθήσεων και το πώς αυτές μπορούν να λειτουργήσουν προς το συμφέρον του ατόμου, στους βασικούς τομείς της ζωή του, είτε αυτό αφορά τα προσωπικά του, είτε τα επαγγελματικά του, είτε τις προσωπικές σχέσεις του.
more ...

categories

Life coaching, Wellness coaching, Health coaching, Stress management coaching, Work/life balance coaching, Confidence coaching, Time management coaching, Organizational coaching, Motivational coaching, Relationship coaching, Interpersonal skills coaching, Communication coaching, Law of Attraction coaching, Spiritual coaching, NLP coaching, Retirement coaching, Family coaching, Career coaching, Business coaching, Financial coaching, Executive coaching, Performance coaching, Team building coaching, Grief coaching, For coaches

TAGS

Life Coaching, Συμβουλευτική διαβίωσης, ζωή, μέλλον, μετάβαση
αυτοβελτίωση, προσωπική ανάπτυξη

Duration

5 days

Subscription

No

associated learning:

recomMended complementary courses

ACCESS INSTRUCTIONS:

All items available on Life Coach Hub are easily accessible through your Life Coach Hub dashboard. You will receive individual access instructions by email after your purchase.

REVIEWS:

Read verified client reviews from real customers.

There are no customer reviews yet.

 

WRITE A REVIEW

Let others know what you think about this coaching offering by submitting a review.

5 stars  (Highest rating)
4 stars
3 stars
2 stars
1 star  (Lowest rating)
Submit

Emmanuel Chrysis

BAcc, MSc Ed.

Emmanuel Chrysis is an experienced Accounting, management & IT expert.

Coach Emmanuel Chrysis


The material in this site is intended to be of general informational use and is not intended to constitute medical advice, probable diagnosis, recommended treatments, or professional advice. Readers should consult with a licensed professional to get advice for their individual situation. See the Disclaimer and Terms of Use for more information. Copyright Life Coach Hub Ltd 2016. A community of life coaches dedicated to improving your life.